Cashback med Refunder

Ett sätt att spara pengar är genom att använda cashback-sidor när vi gör köp som vi ändå hade tänkt göra. Jag har samlat cashback med Refunder sedan i januari i år och är jättenöjd med resultatet. Vill du också komma igång med Refunder finns det en inbjudningslänk längst ned i inlägget.

Det är dock mycket viktigt att vi håller oss till att göra köp vi redan hade tänkt göra. Börjar man göra fler eller större köp för att få mer i cashback är det inte längre en besparing. Refunder är inte den enda cashback-sidan som finns, men hittills funkar det bra!

Hur funkar det?

Refunder är helt gratis att använda, och därför undrar man ju hur det fungerar.

Refunder ser till att vi som använder Refunder får erbjudanden i form av återbäring hos diverse onlinebutiker. Sedan tar Refunder och behåller en del av återbäringen. Det är en win-win-win-situation, eftersom butiken får fler potentiella kunder, Refunder och du delar på cashbacken. När Refunder skriver ”4% återbäring” på sin hemsida så är den avtalade återbäringen i själva verket högre, men det är 4% som vi får utbetalt.

Efter att ha använt Refunder i mindre än en månad har jag redan 96 kronor som kommer att vara redo för utbetalning inom några veckor.

Vad har jag köpt?

Hittills kommer den största delen av min cashback från att jag beställde en hälsokontroll på Svensk Provtagning. Det blir andra året i rad som jag gör en sådan hälsokontroll och jag ska försöka fortsätta att gå en går per år.

Jag handlar också på Matsmart.se lite då och då, så jag blev väldigt glad när jag hittade Matsmart på Refunder. På Matsmart försöker vi köpa konservburkar med bönor och andra baljväxter, krossade tomater, mm. Dessutom gillar vi att leta efter andra intressanta deals där. Bra för plånboken och bra för miljön: win-win!

Webbhallen är den tredje butik som jag gjort ett köp på via Refunder. Då gjorde jag köpet och gick sedan och hämtade ut varan samma dag. Återbäringen dök upp på Refunder 2 dagar senare.

Vad finns det mer?

På Refunder finns det hur många butiker som helst, så det är smart att gå in och kolla om det är något som man vet med sig att man kommer att behöva köpa. Något som jag spanat in är Expedia och Hotels.com, som kommer kunna ge bra återbäring nästa gång vi är ute och reser.

Refunder-knappen

Det absolut bästa med Refunder är deras plugin till Chrome. Det är en liten diskret knapp som dyker upp när man besöker en hemsida som har återbäring via Refunder. Detta gör att man inte glömmer bort att aktivera återbäringen när man ska handla. Riktigt snyggt!

En extra bonus...

En annan sak som är riktigt riktigt fint med Refunder är att jag dessutom genomför alla mina köp med ett kreditkort som ger SAS-poäng. Jag får alltså SAS-poäng för köpet på hela beloppet, och sedan får jag tillbaka mellan 1-10% med Refunder. Dubbel bonus!

Detta fungerar såklart också om man har ett kreditkort som ger vanlig cashback, Coop eller ICA-poäng, Norwegians ”Cash Points”, och så vidare.

Är det så att du blir inspirerad och vill testa Refunder helt gratis får du gärna överväga att använda min värvningslänk nedan. Det är en värvningslänk som gör att vi båda (både du som registrerar dig och jag) får 50 kronor var insatta på våra Refunder-konton. 

Har du använt Refunder eller någon av de andra Cashback-sidorna? Dela gärna med dig av dina erfarenheter i kommentarerna nedan.

Vill du bli informerad när vi publicerar nya inlägg? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Få de senaste nyheterna

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få uppdateringar om nya inlägg