Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetExists($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetExists(mixed $offset): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol35/e4/gvznqq5411kuw8q/firesverige.se/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 63

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetGet($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetGet(mixed $offset): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol35/e4/gvznqq5411kuw8q/firesverige.se/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 73

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetSet($key, $value) should either be compatible with ArrayAccess::offsetSet(mixed $offset, mixed $value): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol35/e4/gvznqq5411kuw8q/firesverige.se/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 89

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::offsetUnset($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetUnset(mixed $offset): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol35/e4/gvznqq5411kuw8q/firesverige.se/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 102

Deprecated: Return type of Requests_Cookie_Jar::getIterator() should either be compatible with IteratorAggregate::getIterator(): Traversable, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol35/e4/gvznqq5411kuw8q/firesverige.se/public_html/wp-includes/Requests/Cookie/Jar.php on line 111

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetExists($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetExists(mixed $offset): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol35/e4/gvznqq5411kuw8q/firesverige.se/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 40

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetGet($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetGet(mixed $offset): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol35/e4/gvznqq5411kuw8q/firesverige.se/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 51

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetSet($key, $value) should either be compatible with ArrayAccess::offsetSet(mixed $offset, mixed $value): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol35/e4/gvznqq5411kuw8q/firesverige.se/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 68

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::offsetUnset($key) should either be compatible with ArrayAccess::offsetUnset(mixed $offset): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol35/e4/gvznqq5411kuw8q/firesverige.se/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 82

Deprecated: Return type of Requests_Utility_CaseInsensitiveDictionary::getIterator() should either be compatible with IteratorAggregate::getIterator(): Traversable, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /www/webvol35/e4/gvznqq5411kuw8q/firesverige.se/public_html/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 91
Sommaruppdatering & FIRE Sverige söker skribenter! – FIRE Sverige

Sommaruppdatering & FIRE Sverige söker skribenter!

En kort sommaruppdatering

Nu var det länge sedan vi publicerade någonting på hemsidan. Ni som prenumererar på FIRE-utmaningen har säkert också märkt att även där tog både inläggen och utskicken stopp i slutet av våren. Under det senaste halvåret har mycket hänt privat som gjort att FIRE Sverige fått prioriteras ned. Oroa er inte, det är främst positiva förändringar (Frugalisten har bytt jobb och jag har blivit befordrat i mitt), men det har ändå tagit tid från FIRE Sverige.

Då undrar ni säkert vad som kommer att hända med hemsidan. Hemsidan kommer såklart inte att läggas ned utan vi siktar på att hitta tillbaka till ett läge där vi har tid och ork att leverera regelbundna inlägg av hög kvalité. Hur lång tid det tar kan vi tyvärr inte svara på, utan ber helt enkelt om er förståelse och vill såklart rikta ett stort tack till er som läst, delat och spridit budskapet. Ett stort tack också till er som hört av er med värmande ord om att de jobb vi gjort med hemsidan har gjort skillnad och hjälpt er i era personliga resor. Det gillar vi verkligen att höra!

Med det sagt så har vi en jättestor backlog med artiklar, ämnen och material som vi vill kunna dela med oss av. Vi håller på att undersöka sätt att få hanteringen av hemsidan mer skalbar och personoberoende så att hemsidan inte står och faller med våra personliga scheman.

Återigen, ett stort tack ert stöd och vi ser fram emot att kunna leverera mer bra innehåll när vi kan lägga mer tid på hemsidan. Och sist men inte minst: glöm inte att ha en superhärlig sommar och kom ihåg att det finns massor av sommaraktiviteter som är billiga eller gratis!

Varma sommarhälsningar,

Karl på FIRE Sverige

 

FIRE Sverige söker skribenter!

Som ett steg i att göra hemsidan mer levande och mindre beroende av oss vill vi bjuda in er läsare till att vara med och bygga upp hemsidan tillsammans med oss. Vi söker personer som är intresserade av FIRE och de livsstilsförändringar som FIRE-resan medför och som skulle vilja skriva inlägg om det.

Har du ett område inom FIRE som du är särskilt intresserad av? Det spelar ingen roll om det som du brinner för är matematiken bakom 4%-regeln, indexinvesteringar, hållbarhet, FIRE generellt, minimalism, sparsamhet, eller något helt annat.

Eller tycker du om att skriva men har svårt att hitta ämnen att skriva om? Vi har massor av påbörjade artiklar, rubriker, ämnen och områden som vi vill utforska tillsammans med FIRE-rörelsen.

Är du intresserad, eller känner du någon som skulle vara intresserad, av att skriva ett eller flera inlägg till hemsidan är du välkommen att kontakt karl@firesverige.se för att diskutera detta vidare. Vi är öppna för att diskutera alla typer av samarbeten: gästbloggare, spökskribenter eller längre samarbeten med eget namn/pseudonym på hemsidan. Hör av dig så hittar vi säkert något som passar!

Vill du bli informerad när vi publicerar nya inlägg? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Få de senaste nyheterna

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få uppdateringar om nya inlägg