Uppföljning: Cashback med Refunder

Cashback med Refunder - hur har det gått?

I februari skrev jag ett inlägg där jag tipsade om tjänsten Refunder. Refunder är en tjänst som gör att du kan få cashback på de köp du gör, i anslutna nätbutiker. Vilka butiker som ingår ser du på Refunders hemsida. Dessutom finns ett smart tillägg till Google Chrome som gör att man får en popup om hemsidan man surfar på har cashback. Hela inlägget om Refunder kan du läsa här. Sedan dess har jag fortsatt använda Refunder och nu delar jag med mig av hur det har gått!

På Loopia får man exempelvis upp till 25% cashback om man aktiverar cashback hos Refunder innan man handlar.

Vad har jag köpt?

Den cashback man kan få genom Refunder varierar ganska mycket mellan olika hemsidor. Vissa ger så lite som 1-2%, medan andra ger upp till 7-8%. Det finns visserligen sidor som ger över 10% cashback, men jag handlar endast saker jag ändå tänkt köpa, och endast via hemsidor jag litar på.

Under perioden som jag har testat Refunder (februari till juni) har jag handlat och fått cashback på bland annat följande saker:

  • Hälsokontroll via Svensk Provtagning.
  • Grafikkort via Webhallen.
  • Matvaror via Matsmart (denna cashback har varit återkommande då vi försöker rädda mat nästan varje månad).
  • En kökskniv av märket Global från InkClub.

Första utbetalningen klar!

Idag gjorde jag mitt första uttag av den cashback som hittills samlats ihop på mitt konto. Totalt blev det lite över 200 kronor som jag kunde ta ut. Det gick på några minuter, eftersom Refunder använder sig av Trustly. Förutsatt att du använder någon av de anslutna bankerna (de flesta stora svenska bankerna) så kan du ta ut pengarna med BankID på några minuter. Supersmidigt!

Första utbetalningen av min cashback på Refunder blev lite över 200kr.

Vill du också få cashback med Refunder?

Jag har en inbjudningslänk som du kan använda, så får vi båda 50 kr på våra Refunderkonton efter att du gjort ditt första köp. Klicka här för att skapa ett Refunderkonto med min länk.

Hittills har jag fått över 300 kronor i cashback, varav 200 kr redan blivit utbetalt till mitt konto.

Refunder-knappen gör det hela ännu enklare

Refunder har utvecklat ett plugin till Google Chrome (som även fungerar till nya Edge om man föredrar den) som heter Refunder-knappen. Detta tillägg gör att du får en notis om att den hemsida du besöker har cashback via Refunder. Genom att ha knappen installerad behöver man alltså inte fundera på om man har Refunder-cashback eller inte på den hemsidan man besöker, man får upp notiserna automatiskt!

Just nu får man 7.5% cashback på alla köp man gör hos InkClub, om man aktiverar Refunders cashback innan man handlar.

Viktigt att komma ihåg!

En sak som är viktig att komma ihåg – detta gäller även t.ex. kreditkort med bonuspoäng – är att inte handla bara för att du får rabatt, poäng eller cashback. Det är alltid bättre att låta bli att köpa något, än att köpa något bara för att man får rabatt/cashback/poäng.

 

Hoppas att du tycker att Refunder är lika kul och belönande som jag har gjort!

Vill du bli informerad när vi publicerar nya inlägg? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Få de senaste nyheterna

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få uppdateringar om nya inlägg